<--Tilbage til alle indlæg


DM i Paragliding / Skrænt 2016 Af: Jacob Carstensen
30. Jan 2016 kl 18:48
DM i paragliding
Lørdag d. 14. maj og søndag d. 15. maj 2016 afholdes der DM i paragliding på Samsø. Al information vedr. arrangementet vil blive slået op på denne side. Følgende er planlagt indtil nu:
Konkurrencen starter lørdag morgen og forventes afsluttet søndag eftermiddag. Hvis vejret driller, inddrages mandag d. 16. maj også som konkurrencedag. Vi har booket teltpladser fra fredag d. 13. maj på ”Sælvigbugtens Camping”.

Se http://www.saelvigbugtens-camping.dk/.

Man skal selv sørge for at have telt med. På campingpladsen vil der blive opstillet et stort telt hvor der er mulighed for at samles og spise. I teltet vil der være opstillet bænke og borde. Under selve konkurrencen vil der være sørget for forplejning i form af sandwich. Fælles ”festmiddag” lørdag aften er også inkluderet i prisen. Derudover er der selvfølgelig præmier til de 3 bedste placeringer.

For dine 250 kroner får du:
- Deltagelse i DM alle dage
- Teltplads på campingpladesen
- Forplejning under konkurrencerne
- Festmiddag lørdag aften
- DM i paragliding 2016 T-shirt
- DVD med Louise Crandal - FLYING with EAGLES

Tilmelding
Der er plads til 25 piloter i konkurrencen og tilmelding sker efter ”først til mølle-princippet”. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum PP3. Ved ekstremt dårlige vejrforhold hvor konkurrencen ikke kan gennemføres, aflyses arrangementet. Ved aflysning vil deltagergebyret ikke blive refunderet. I ugen op til konkurrencen vil der løbende komme informationer om mulighederne for at gennemføre konkurrencen på denne side. Vi har lejet en trailer på Samsø med det formål at kunne hente skærme og udrustning ved færgen på Samsø. På den måde skulle der være mulighed for at maksimere samkørslen på overfarten til Samsø.

Sidste frist for tilmelding: 1 april 2016

Pris: 250 kr.

Tilmelding skal ske til DHPU
For af deltage send en mail til dhpu@dhpu.dk med følgende informationer
- Navn
- Klub
- Pilot-ID
- Rating
HUSK i emnefeltet at skrive: DM i skrænt - du vil efter et par dage modtage en bekræftelse op din tilmelding fra DHPU.
Senere modtager du en mail med instruktion for betaling.

Konkurrencen
Dm i skrænt er en konkurrence for alle PG piloter med minimum rating PP3 og en konkurrence i flyvekundskaber på skrænt. Der gives ingen handicaps i relation til hverken, hvilket parapro trin piloten har eller hvilken skærm piloten vælger at flyve med. Konkurrencen består af heats, hvor følgende discipliner kan indgå i forskellige kombinationer, afhængig af hvad konkurrenceledelsen vurderer, at vejret på dagen tillader

Se mere på Facebook - DM i Paragliding / Skrænt


Rette indlæg
   
DM i Paragliding hjemmeside Af: Jacob Carstensen
01. Feb 2016 kl 21:43
DM i Paragliding hjemmeside Klik Her paragliding.one

Husk tilmelding - Der er kun 25 pladser


Rette indlæg