<--Tilbage til alle indlæg


Organisering af optræk i Skivum Af: Morten Thomassen
02. Maj 2014 kl 20:08
meld dit forslag til hvordan du mener optrækspladsen skal drives så alle får mest mulig glæde og flyvetid ud af det, og vi samtidig får fordelt opgaverne imellem os retfærdigt.
Bestyrelsen tager stilling til de indkomne forslag og udarbejder et regelsæt.

Skal vi f. eks have pladsvagter a la Fasterholt?
Hvordan får vi fordelt spiltjansen retfærdigt?


Rette indlæg
   
Pladsvagt.. Af: Flemming Andersen
03. Maj 2014 kl 07:20
Hej,vi havde besøg af en pilot fra Fasterholt,i går,han fortalte den Vagtordning som de har der,giver problemer,de har vagt til kl,19 om aftenen,og det er hos dem så også ham der henter ind,så klokken kan godt blive 22 inden han kommer hjem ,så der bliver nok ikke noget flyvning for ham næste dag,
Vi må kunne finde en anden smart måde at gøre det på,så alle kan få en god oplevelse på pladsen,(vi er jo til daglig meget flinke til at hente hinanden ind til pladsen )


Rette indlæg
Pladsvagt Af: Scott Torkelsen
03. Maj 2014 kl 22:42
Jeg er enig, at der burde være en plads vagt. Om weekenden.... i flyve halv året.

Men den burde også være sådan at dem som parvis nu har vagt denne weekend også vide at der er nogen som kommer og vil blive trukken op....

Altså også en bindende form af tilmelding dagen før at man agter at kom og tilbagemelding via vores sms system til vagt personalet.

Hvis vejret så dagen efter ikke er flyv bart optræksmæssigt eller hele weekenden, så må vagten melde ud at det ikke køre til optrækspladsen og ingen køre forgæves.

Plads vagten er ALDRIG ansvarlig for at hente og køre efter folk! De har plads vagt!...Hvis du flyver fra pladsen og ikke lander ved optrækspladsen så er det tommel, taxi, kærste/pilot venner, tog, bus eller gå! Not pladsvagten undtagen han selv melder sig til tjænsten og ikke stopper dermed andre fra at flyve!

Pladsvagten/spill fører må gerne fodres med kolde drinks non alcholisk og kager eller andet godt. det må roses for deres frivillig indsats deres følsom og effektive optræk og det må også få en optræk eller to hvis ikke der er flere piloter eller en pilot tilbyder pladsvagten en tur i luften....

Dem som vil benytte sig af andre flyve dage... udover weekenden eller bruger det for at træne optræk med elever, må selv stå for organisationen af dette.

Sms listen kan også bruges som hidtil til den øjeblikkelige mulighed af gode flyve udsigt i ugens løb, med denne tilmeldings mulighed har mange med arbejde og som først kan være i Skivum sener i dagen løb også en mulighed for tilmelding.

Hvis optrækspladsen er aktiv må der gerne sendes status rapporter en par gange om dagen for at høre hvordan forholdene er...nogen af os skal køre langvejs fra for at køre forgæves eller at der har været en mekanisk problem!

Weekenden burde være forbeholdt XC freaks eller XC wannabes eller klubbens tandem/familie/venner tur som alle kan optræk, disse folk burde har flyve ret disse dage, nar det nu endeligt flasker sig og det lykkedes at få fri!

Der burde laves en check liste (lamineret og synligt)af procedure og sikkerheds checks for at sikre at det diverse folk som nu har plads vagt vide nøjagtig hvad det skal gøre i opstilling og brug af spillet.... Også hvem man skal ringe til hvis noget går i stykker elle bliver bøjet. Måske laver en informatorisk video på YouTube?

Nød procedure..... koordinater af oprækspladsen, hvis tilskadekommen skal helikopter transporteres fra optrækspladsen.....post adressen. Listen kan udvides men burde også være på spillet.


Rette indlæg