<--Tilbage til alle indlæg


Kössen update Af: Jens Hassing
05. Jul 2013 kl 21:04
Hermed lidt praktisk information vedr. Kössenturen. Vi er helt sikre på, at vi får en kanon tur. Der er pt. 10 tilmeldte, men vi håber stadig på, at endnu flere har lyst til at deltage i turen. Alle elever som er tilmeldt turen, har masser af praktisk erfaring og er derfor klar til bjergflyvning.

Mht. overnatning og transport til Kössen, så arrangerer man som udgangspunkt selv dette. Det kunne dog være fint, hvis alle deltagere bruger denne tråd til, at skrive hvor de skal bo og hvem de skal køre med, så kan vi alle få et overblik. Som tidligere skrevet, regner vi med, at tage af sted fredag d. 23. aug. om eftermiddagen og forventer at ankomme til Kössen tidligt næste morgen. Almindeligvis tager vi hjem fredag ugen efter. Dette afhænger selvfølgelig af, hvordan flyvevejret har været i ugens løb. Pt. har Bossen (ejeren af Fligerbar) lovet kanon flyvevejr i uge 35.

Flere deltagere tager deres bedre halvdel/familie med og dem vil vi gerne tilbyde tandemflyvning. Giv venligst besked før vi tager af sted, hvis du ønsker dette. Du skal dog selv sørge for, at medbringe klubbens tandemskærm, passagersele samt nødskærmen til tandemen.

Klubben har 3 nødskærme som fortrinsvist udlånes til førstegangselever – dvs. elever som er på den første skolingstur i bjergene. Er der eksempelvis 4 førstegangs elever med på turen, deler de de 3 nødskærme vi har. Kontaktk Flemming Andersen vedr. lån af tandemskærm og nødskærm.

Husk at vi torsdag d. 15. august afholder møde om turen for elever, hvor vi vil gennemgå de mest basale ting ved bjergflyvning.

Mvh
Søren, Mads U og Jens

Ps. elever skal huske at træne frontstarter – PGnord elever laver aldrig fejlstarter i bjergene


Rette indlæg
   
Status Af: Arne Staun Sørensen
23. Jul 2013 kl 14:04
Hermed status vedr. de rejste spørgsmål ovenstående. Hanne og jeg er som tidligere ann. på ferie og kommer direkte på MC til Køssen, hvis ikke vi er der lørdag morgen så lander vi der denne dag. Vi regner med at bo på campingpladsen i telt. Har talt med et Per og Flemming om der var en af dem der ville tage min skærm med derned så var vi fri for at slæbe den rundt i Europa i de første 14 dg. af ferien. Fruen vil sikkert gerne prøve en tandemtur men kan ikke tilbyde at tage materialet med derned. Har selv købt nødskærm som bare skal monteres i selen men der kan man måske få hjælp til så det er ok. Mødet den 15. aug. kan jeg af gode grunde ikke deltage i.

Kørsel Af: Per Nielsen
25. Jul 2013 kl 20:06
Hej alle Kössen venner
Jeg ser meget frem til turen. Vedr. kørsel kan jeg have en med der ned fredag, jeg køre hjem onsdag, skal være hjemme senest torsdag formiddag.
Jeg er også klar på at køre med nogle.
Kontakt mig på mobil hvis i kan bruge det


Rette indlæg
Status Af: Jan le Fevre
29. Jul 2013 kl 20:33
Hej Alle
Andreas og jeg kører sammen i min lille bil, så der er fyldt op.
Andreas har valgt camping og jeg bor hos mutter.
Jeg har købt 6 små lækre flyradioer i Kina og har stadig 2 tilbage, sælges for ren kostpris 550,-


Rette indlæg
Fly radio Af: Scott Torkelsen
30. Jul 2013 kl 08:50
Hej Jan...hvad slags og hvad kan de? Er det låste radioer eller kan man skifte frequencen? Er de 2m bånd eller FM radioer? Mvh Scott

Rette indlæg
Radioer Af: Jan le Fevre
30. Jul 2013 kl 21:58
550,- er for dette sæt :
Radio
incl.
Højttaler/Mic
og told og moms

Hilsen
Jan


Rette indlæg
Radio Af: Scott Torkelsen
31. Jul 2013 kl 08:43
Tak Jan...


Rette indlæg
vedr.forsikringer i Østrig Af: Peter Louis Gade
07. Aug 2013 kl 10:53
Tjek lige nedenstående link vedr. forsikring i forbindelse med flyvning i Østrig:
http://www.fai.org/ippi-card/recognition-and-use/373-civl/civl-ippi-card/31579-ippi-card-austria
Kravet til minimums dæknining er tilsyneladende større end den minimumsdækning vi har på den ansvarsforsikring vi tegner gennem Dhpu.

Måske har vi et problem !!!


Rette indlæg